Volkswagen retro tűnemez busz

volkswagen tűnemez busz

A Nemezsziget facebook oldalamon minden hónapnak van egy témája. A júniusi hónap témája a tenger, tengerparti nemez design volt. Ebben a témakörben készült Volkswagen retro busz is. Nagyon szeretem a hangulatát ezeknek a buszoknak, a beach hangulathoz pedig tökéletesen passzolt.

A busz elkészítéséhez szükséges alapanyagot megtalálod itt a nemezsziget webshopban! Szükséged lesz: kb.1 dkg fehér-natúr , kb 0,5 dkg türkiz, 0,5 dkg szürke, kevés sárga színű új zélandi 27 micronos paplangyapjúra ,kevés fekete szalaggyapjúra, 5 db zseníliadrótra.

Kérlek írd majd meg sikerült-e elkészítened! Ha valahol elakadnál, nyugodtan kérdezhetsz!

Akkor mutatom a készítési technikát lépésről-léprésre:

Elsőként kiválasztottam a Pinterestről egy minta buszt. Kb 0,5 dkg fehér gyapjút szorosan össze kötözgettem és beborítottam plusz gyapjúval úgy hogy közben kialakítottam a busz formáját. Ezután világos szürke gyapjúból kialakítottam az ablakokat és fekete szalaggyapjúból a kontúrokat.

A kontúroknak megfelelően színes beszíneztem, kialakítottam a fényszóróját, és a volkswagen logót. Majd kicsit hozzátoldottam a hátuljához mert elsőre nem voltam megelégedve vele. Ezt szeretem eben a technikában hogy könnyen alakítható, változtatható.

Kerekét és a visszapillantót is zsenília drót segítségével alakítottam ki. Összetekertem a zseniliát és bevontam gyapjúval, majd plusz gyapjú segítségével a helyükre rögzítettem a kerekeket és a visszapillantókat.

Végül kialakítottam a lökhárítót , magyar nemzeti rendszámtáblát készítettem rá.

Jó nemezelést!

2 Comments

    • Kedves Éva! Köszönöm szépen! örlök, hogy tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.