Tűnemez Betlehem PDF

1 review

3,990Ft

Leírás

Szeretnéd ha az óvodai csoportodba, vagy ajándékba  tudnál készíteni egy komplett Betlehemet? Szeretnél a családodnak készíteni tűnemez Betlehemet, de nem tudod hogyan állj neki? Hogyan készítsd el az egyes figurákat? Milyen gyapjút használj az elkészítéshez? Segítek Neked! összeállítottam egy letölthető tűnemez Betlehem készítő PDF füzetet, amiben részletesen lépésről, lépésre, fényképpel is illusztrálva mutatom meg az egyes figurák elkészítését. A füzetben részletesen leírom milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükséged az elkészítéshez, és írok a tűnemez technikáról is. Ha nem szeretnéd egyedül elkészíteni, akkor üljetek össze akár a családdal, akár barátokkal és készítsétek el közösen a Betlehemet. Gyerekek már 6 éves kortól szívesen nemezelnek tűvel, úgyhogy akár a gyerekekkel is lehet egy esős délután programja.

Az ár  a letölthető PDF linket tartalmazza, amit fizetés után emailben küldök ki.

A shopban van lehetőség komplett gyapjúbox vásárlására is, amivel beléphetsz egy zárt faceook csoportba, ahol videóval is segítek az elkészítésben.

Figyelem! A PDF saját szellemi tulajdon, másolása, részletekben való, vagy teljes közlése  nem megengedett!

Tűnemez Betlehem PDF termékről 1 értékelés

  1. Gyarmatiné Sári Enikő

    Szépen összeáított, egyszerűen megfogalmazott, követhető és részletes munkafüzet. Akinek nincs nagy gyakorlata a technikában annak is szívből ajánlom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.