Anya, vigyázz! Ne lépj a tóba! Medve kaland nemez szerep játék játék, mountain tárolóval

18,900Ft

1 készleten

Leírás

Vekerdy Tamás Kisgyerekek és óvodások.. című könyvének előszavában olvastam ezt a figyelmeztetést.

Anya, ne lépj a tengerbe! A gyerekek kivetítik a meséket és valóságosnak érzik. Ők valóban látják a játszószőnyegen a tavat.

Szükségük van a mesékre, a hallott és eljátszott mesékre. A mesék segítségével fejlődnek, a mesék segítenek feldolgozni a mindennapi ingereket amik érik őket, a stresszt, szorongást, dühöt, és a pozitív élményeket.

A természetes anyagból kézzel készült játékok tapintása is nyugtatja a kis lelküket.

A gyapjúból készült Medve kaland nemez szerepjáték játék a gyermekeket a fantáziájuk révén egy hegyvidéki tó partjára varázsolja. Ahol zajlik az élet.

A szerepeknek és feldolgozandó élményeknek megfelelően a manó és a medve lehetnek jó barátságban is ahol megosztják a halat egymással, de lehetnek ellenfelek is ahol a manónak őriznie kell halat a medvétől.

A terepmintás játszószőnyegen kialakítottam egy barlangot, a medve otthonát. A mackón, a  manón és csónakján kívül, a mese szereplői lehetnek a sünik, de még a gyapjúköveket is beleszőhetik a gyerekek a meséjükbe.

Ha befejezték a gyerekek a játékot, szívesen elpakolják majd a hegy formájú tároló gyomrába, amit egy kis aksztóval alakítottam ki.

A minőségre gondosan ügyelek, csak megbízható, öko 100 előírásnak megfelelő finom gyapjút használok az alkotásaimhoz, fontos szempont hogy a gyapjú finom, puha anyag legyen, és ne okozzon allergiás reakciót.

A terepszőnyeg kézzel mosható, mérete: 59×33 cm, a hegy alakú tároló kézzel mosható, mérete: : 43 cm széles, 47 cm magas, A figurák tűnemez technikával zsenília drótra épített gyapjúból készültek, nem moshatók, méret: horgászcsónak, hallal: 10×5 cm, manó: 9 cm, medve: 10×5 cm, fa: 10 cm, süni: 4 cm , kő: 7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anya, vigyázz! Ne lépj a tóba! Medve kaland nemez szerep játék játék, mountain tárolóval” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.