Tűnemez online nyuszi ( Nyúl Péter) készítő workshop alapanyaggal

6,900Ft

8 készleten

Categories: ,

Leírás

Te is szívesen szívesen megtanulnád a tűnemez technika alapjait? Nézegettél már róla videókat, de jó lenne egy kis személyes segítség is, viszont minden workshop messze van tőled? Vagy szívesen elkészítenéd a húsvéti dekorációdat? Akkor ez a tűnemez nyuszikészítő workshop pont neked szól!
Varga Péterné Timi vagyok, több éve foglalkozom nemezeléssel, több személyes és online workshopot tartottam az elmúlt években.
A hiánypótló nemezklubban élő videóban együtt készítheted el velem a képen látható, stabil nyuszit, répával. A technika megismerésén túl a workshop célja a kikapcsolódás, ismerkedés és kapcsolatteremtés hasonló érdeklődésű emberekkel.
A részvételi díj alapanyag és eszközcsomaggal 6900 ft/fő + postaköltség
Alapanyag nélkül: 4900 ft/fő
Részvételi díj fizetés lehetséges a megadott linken webshopban kártyával, utalással.
Ha a facebook oldalamon üzenetben jelentkezel, akkor a válaszüzenetemben kiküldött számlaszámra utalással tudod a részvételi díjat fizetni.
Hogyan zajlik a tanulás?
-Egy zárt facebook csoportban, amelybe részvételi díj megfizetése után kérheted a belépést. ( szeretnélek majd kérni, hogy két egyszerű kérdésre válaszolj a belépéskor, ezek a válaszok segítik a további munkámat abban hogy olyan tartalmakat tudjak készíteni ami leginkább érdekel téged)
-Április elsején 16.00 órakor odaülök a kamera elé és elkészítem a nyuszit, amit Te velem együtt tudsz készíteni és ha közben kérdésed lenne, elakadnál, akkor válaszolok és segítek.
A videó rögzítve lesz. Neked lehetőséged van velem és a többi résztvevővel egy időben elkészíteni az adott figurát, de ha nem érsz rá, akkor egy hétig a videó segítségével más időpontban is el tudod készíteni.
-Nemzeléssel kapcsolatos kérdéseidet felteheted a csoportban, ha ismerem a kérdésedre a választ akkor az élő után szívesen megválaszolom.
-Ha rajtam kívül álló okok, pl betegség, vagy instabil internet miatt nem tudom az élő videót biztosítani, akkor másnap feltöltöm a készítésről a videót.
Hány éves kortól és kezdők is csatlakozhatnak?
-A nyuszit kezdőként is el tudod készíteni, de legyél magaddal türelmes, mert első nemez munkának nem könnyű. Ne a tökéletesség utáni vágy, hanem a kreatív alkotókedv vezéreljen!
-Gyerekeknek 10 éves kortól ajánlom
-A videó egy hétg visszanézhető, utána törölve lesz a videó és a zárt facebook csoport tagságod.

Milyen elérhetőségeken tudsz érdeklődni, ha kérdésed van még?
Telefonszámom: 0670 2789895
e-mail címem: nemezes@gmail.hu
A részvételi díj befizetésével tudomásul veszed az itt leírt részvételi feltételeket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tűnemez online nyuszi ( Nyúl Péter) készítő workshop alapanyaggal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.