Online nemez klub Timivel-Tűnemez négy évszak tündér

8,000Ft

49 készleten

Leírás

Te is szívesen szívesen megtanulnád a tűnemez technika alapjait? Nézegettél már róla videókat, de jó lenne egy kis személyes segítség is, viszont minden workshop messze van tőled? Vagy szívesen elkészítenéd az évszakasztalra az óvodába, iskolába a gyapjú tündéreket? Akkor ez a tűnemez négy évszak tündér készítő workshop pont neked szól!

Varga Péterné Timi vagyok, több éve foglalkozom nemezeléssel, több személyes és online workshopot tartottam az elmúlt években.

A hiánypótló nemezklubban élő videóban együtt készítheted el velem a képen látható, stabil nemez tündéreket. A technika megismerésén túl célja a kikapcsolódás, ismerkedés és kapcsolatteremtés hasonló érdeklődésű emberekkel.

A részvételi díj alapanyagot és eszközöket nem tartalmaz!

Kérésre állítok össze alapanyag és eszközcsomagot!

Hogyan zajlik a tanulás?

-Egy zárt facebook csoportban, amelybe részvételi díj megfizetése után kérheted a belépést. ( szeretnélek majd kérni, hogy két egyszerű kérdésre válaszolj a belépéskor, ezek a válaszok segítik a további munkámat abban hogy olyan tartalmakat tudjak készíteni ami leginkább érdekel téged)

-4 héten keresztül minden héten csütörtökön este 18 órakor leülök a kamera elé és élő videóban elkészítem az aktuális tündért. Ezek a videók rögzítve lesznek, így visszanézhetőek. Neked lehetőséged van velem és a többi résztvevővel egy időben elkészíteni az adott figurát, de ha nem érsz rá, akkor a videó segítségével más időpontban is el tudod készíteni.

-Nemzeléssel kapcsolatos kérdéseidet felteheted a csoportban, ha ismerem a kérdésedre a választ akkor az élő után szívesen megválaszolom.

-Ha rajtam kívül álló okok, pl betegség, vagy instabil internet miatt nem tudom az élő videót biztosítani, akkor másnap feltöltök egy videót az aktuális tündérke  készítéséről.

Hány éves kortól és kezdők is csatlakozhatnak?

-Ezek a tündérkék egyszerűen elkészíthetőek, ezért kezdők is bátran jelentkezhenek. De kérlek ha kezdőként jössz, légy türelmes magaddal! Ne a tökéletesség utáni vágy, hanem a kreatív alkotókedv vezéreljen!

-Gyerekeknek 10 éves kortól ajánlom

Meddig tart a klubbtagság?

-A klubtagságod a témakör utolsó videóját követő 6 napig tart.

Mi történik, ha meggondolod magad, mégsem szeretnél részt venni

-Ha meggondoltad magad és szeretnél kilépni a klubból az első videó után 5 napon belül megteheted, visszafizetem a tagsági díjat. Ezen idpont után már nem kérheted a tagsági díj visszafizetését!

Milyen időpontokban lesznek az élő videók?

2023. 02. 16 csütörtök 18.00-19.00 tél tündér

2023. 02.23 csütörtök 18-19.00 tavasz tündér

2023. 03.02 csütörtök 18-19.00 nyár tündér

2023. 03.09 csütörtök 18.00-19.00 ősz tündér

Milyen eszközökre, alapanyagokra lesz szükséged a tündérek elkészítéséhez?

Alapanyagok: Kb 4 dkg új zélandi natúr paplangyapjú Kb 0,2-0,3 dkg testszín ( flamingószín), fehér, sárga, rózsaszín, világoskék , világoszöld , rozsdabarna, barna szalaggyapjú ( 19 micronos finomabb, de használhatsz magasabb micronszámú szalaggyapjút is) 4 darab fehér zsenilia drót Eszközök: Nemezalátét ( speciális nemez szivacs, vagy zsákvászon megtöltve rizzsel, vagy egy kb 20×15 cm-es vastagabb hungarocell tábla) Egy vastag, egy vékony nemezelőtű

Meddig lehet jelentkezni?

-jelentkezni 2023.02.15-ig lehet

Milyen elérhetőségeken tudsz érdeklődni, ha kérdésed van még?

Telefonszámom: 0670 2789895

e-mail címem: nemezes@gmail.hu

A részvételi díj befizetésével tudomásul veszed az itt leírt részvételi feltételeket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online nemez klub Timivel-Tűnemez négy évszak tündér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.