Évszakasztalra Hóvirág tündér, tűnemez gyapjú tündér

4,200Ft

1 készleten

Leírás

A természetasztalok vagy évszak asztalok szép kiegészítői az otthonnak és az osztályteremnek. Az évszak asztalokat a Waldorf, Montessori oktatásban használják elsősorban.

Évszak asztalt készíthetsz egy asztalon, vagy natúr polcon, fatálcán, de láttam már emeletes süteményes tálcán is kialakítva. A lényeg hogy a természetet vagy az évszakot reprezentáló természetes tárgyak díszítsék, ezek segítségével alakítsd ki.

A célja az, hogy az óvodások, és kisiskolás korú gyerekek kapcsolatba kerüljenek a évszakasztalon elhelyezett természeti tárgyakkal és jelenetekkel. Ez a kapcsolat elősegítheti a belső kapcsolatot a természeti világ elemeivel és ritmusaival.

A gyerekekkel együtt gyűjtsétek be az asztal játék és díszítőelemeit, így séta közben a természetben zajló események megfigyelése élesebbé válik. Ha kint sétáltok, alaposan körülnéztek. A gyerekek szeretnek gyönyörű természeti tárgyakat gyűjteni, és gyakran büszkék arra, hogy otthonuk különleges helyén kiállítják őket.

Akár történeteket is kialakíthattok az évszakasztalon az évszaknak megfelelően. Hadd játsszanak az évszakasztallal, de tartsák is szentnek és különlegesnek a teret.

Ez a tavaszváró gyapjú tündérke üde zöld-barna színben, egy kis hóvirággal különleges szereplője lehet egy ilyen évszakasztalnak. Méretéből adódóan belesimul a kis gyerekkezekbe és a pihe-puha gyapjú finom tapintása jóleső érzést vált ki. Ezt a tündérkét óvni kell, vigyázni kell rá, hogy ne piszkolódjon össze, ezáltal a gyerekek megtanulják hogy vannak tárgyak amikkel finoman kell bánni, értékelni kell őket.

Nézz körül a webshop, kész nemez termékei között, mert sok különleges gyapjú szereplőt talász az évszakasztalotokra!

Mérete: 12×4 cm, tűnemez tündér, 100% gyapjú, a karja és a hóvirág szára zsenilia drót gyapjúval betekerve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Évszakasztalra Hóvirág tündér, tűnemez gyapjú tündér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.