Dinók tűnemez alkotócsomag

7,990Ft

Tűnemez dinó alkotócsomag remek móka, közös élmény!

20 készleten

Leírás

Szívesen vásárolsz fejlesztő játékokat a gyerekeknek? Te is úgy gondolod hogy  akkor jó egy tevékenység ha szórakoztat is, és fejleszt is. Ha így gondolod akkor a Dinók alkotócsomag tökéletes választás! A tűnemez technika fejleszti a gyerekek finommotorikáját, és egyben remek közös móka elkészíteni a Dinókat , plusz az elkészült figurák szuper  játékok és dekorációk lesznek. A gyermekkel  együtt töltött minőségi idő pedig egy örök emlék lesz.

Az alkotócsomaghoz lépésről-lépésre videós bemutató jár, hogy könnyedén el tudjátok készíteni a figurákat, plusz ha elakadnátok szívesen segítek! A videó linkjét fizetés után küldöm e-mailben.

A csomag tartalmaz karton dobozban két kb 20 cm-es dinó elkésztéséhez szükséges jó minőségű 27 micronos új zéladni paplangyapjú alapanyagot ( összesen kb 62 gr)

1 db zsákvászon nemezalátétet ( kb 3/4 kg rizzsel meg kell tölteni, utána a kis nyílást összevarrni)

– egy közepes és egy vékony nemezelő tűt

-videós segítséget

A shopban tudsz vásárolni további alátétet, vagy tűket, ha több gyermekkel szeretnél egyszerre nemezelni.

Az alkotócsomagot 6 éves kortól ajánlom, szigorúan szülői felügyelettel és segítséggel, mivel a tű sérülést okozhat! A gyapjú, mivel állati szőr készítés közben allergiát okozhat, ez esetben jól szellőző helyiségben, vagy maszkban nemezeljetek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dinók tűnemez alkotócsomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük